Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

TOP 5 faktov o cold brew č. 1

Spôsob prípravy

Cold brew sa vyrába namáčaním nahrubo pomletých kávových zŕn v studenej vode alebo vo vode s izbovou teplotou na dlhšiu dobu zvyčajne 12 až 24 hodín.

Nižšia kyslosť

Cold brew je známe svojou hladkou a menej kyslou chuťou v porovnaní s espressom. Proces prípravy za studena extrahuje menej kyslých zlúčenín, čo vedie k jemnejšej chuti.

Obsah kofeínu

Cold brew má často vyšší obsah kofeínu ako tradičná horúca káva. Dlhší čas lúhovania umožňuje väčšiu extrakciu kofeínu. V porovnaní naše Kávičko Klasik obsahuje 2,5 x viac kofeínu ako bežné espresso.

Riedenie cold brew koncentrátu

Cold brew koncentrát sa pred podávaním zvyčajne zriedi vodou, mliekom alebo tonicom. Toto riedenie umožňuje prispôsobenie sily podľa osobných preferencií.

Všestrannosť

Cold brew je všestranná a možno ju zmiešať s rôznymi prísadami, ako sú ochutené sirupy, sladidlá, ovocie, a vytvoriť tak rôzne a jedinečné nápoje.

V našej ponuke môžete vyskúšať Kávičko Malina alebo Kávičko Ml*eko.

Odber noviniek