Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Blog

TOP 5 faktov o Cascare č.1

TOP 5 faktov o Cascare č.1

V minulosti sa Cascara považovala za vedľajší produkt kávového spracovania, avšak v posledných rokoch získava na popularite a stáva sa významným hráčom v kávovom priemysle.

Ľadový elixír: Odhalenie príbehu cold brew kávy

Ľadový elixír: Odhalenie príbehu cold brew kávy

História cold brew kávy siaha do minulosti a táto metóda prípravy kávy má svoje korene v rôznych kultúrach. Tu sú niektoré kľúčové momenty v histórii cold brew kávy...

Objavte tajné super schopnosti Cascari!

Objavte tajné super schopnosti Cascari!

Cascara je španielske slovo pre "kôra" alebo "šupku", a v kontexte kávy to označuje obalu alebo šupku plodu kávovníka. Cascara sa tiež používa na označenie nápoja pripraveného z uschnutých kávových bobúľ, teda zo samotnej šupky alebo obalu kávových plodov.

TOP 5 faktov o cold brew č. 2

TOP 5 faktov o cold brew č. 2

Vitajte vo svete, kde sa tradícia stretáva s súčasnými trendmi a kde sa každý dúšok kávy stáva cestou naprieč časom a kultúrami. Cold brew, metóda prípravy kávy, ktorá si získala srdcia milovníkov kávy po celom svete, je viac než len nápoj. Je to umenie, história a veda v jednom. Ponorte sa do fascinujúceho sveta cold brew, odhaľujúc TOP 5 faktov, ktoré vám ukážu, prečo tento studený kávový nápoj získal takú popularitu.

TOP 5 faktov o cold brew č. 1

TOP 5 faktov o cold brew č. 1

V posledných rokoch sa cold brew káva stala nielen letným obľúbencom, ale aj celoročným spoločníkom pre mnohých milovníkov kávy, ktorí hľadajú osviežujúcu alternatívu k tradičnému horúcemu espressu. Tento jedinečný spôsob prípravy kávy, ktorý využíva studenú vodu namiesto horúcej, odhaľuje úplne nové spektrum chutí a aróm, ktoré môžu byť pre mnohých prekvapením. Či už ste fanúšikom cold brew alebo len zvedavým objaviteľom v ríši kávy, prinášame vám TOP 5 faktov o cold brew, ktoré vás presvedčia, že je čas dať studenej káve šancu. Pripravte sa objaviť tajomstvá, ktoré robia cold brew neodolateľným nápojom pre každé ročné obdobie.

Vy sa pýtate, my odpovedáme!

Vy sa pýtate, my odpovedáme!

V súčasnosti sa o káve vyskytuje veľa rozporuplných informácií, čo vám môže spôsobovať občas ťažkosti, keď hľadáte niečo konkrétne. Napríklad to aký vplyv má na ľudské zdravie kofeín. Tu je niekoľko spoľahlivých odpovedí.

Odber noviniek